lördag 24 december 2011

Julafton

Medans Liam och hans pappa var i Emmaboda och åt julfrukost var jag i full gång här hemma med städning, plock och de allra sista förberedelserna. Såklart tråkigt att inte hinna följa med dom men jag får så sjukt mycket gjort när jag får fixa allt ifred.

Vid två ramlade gästerna in; Liams mormor Anneli, farmor Ingegärd, farfar Bernt, faster Lisa, vovven Bamse, gammelmormor Elsa, bonusgammelmorfar Arne och vovven Bonzo. Först ut på schemat blev det lek, bus, glögg och Kalle Anka! Liam satt som förstenad i soffan och tittade på det traditionella programmet. Han var nog lite trött också, gissar jag.

Vid fyra när programmet var slut dukades all den goda maten fram och vi åt och åt och åt.. Fasen så gott det var, inget man äter varje dag precis. Men vi hann inte vara trötta speciellt länge för sedan kom Tomten (Liams mormor) och ringde på dörren! Liam har ju redan träffat Tomten några gånger i jul så inte trodde vi att han skulle bli rädd inte, men det blev han och gömde sig bakom sin pappa till en början. Men ju fler julklappar han fick av Tomten desto lugnare blev han, inte var han speciellt farlig trots allt! Liam hade ett helt berg av julklappar och det tog tid att öppna alla. Det blir ju så när man ska leka med sakerna innan man kan öppna en till och så var det med alla paketen. Jisses, vad leksaker han fick. Och han var så himla nöjd!

Efter julklappsöppningen var det dags för ris a la malta, kaffe och julgodis innan de flesta begav sig hemåt.

IMG_6247IMG_6259IMG_6253IMG_6283IMG_6303IMG_6306IMG_6315IMG_6323IMG_6343IMG_6348IMG_6353IMG_6366

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam