lördag 3 december 2011

Ännu mer kalas

IMG_5523
Liam med sina bonuskusiner Jesper, Jakub och Martina!

I gårkväll var vi ju på födelsedagsmiddag och firade mammas Peter som fyllde 34 år. Idag däremot har vi varit i Skruv och firat Liams bonusgammelmormor som fyller 59 år. Det bjöds på massa god mat och vår lille som oftast är ganska kräsen åt som en häst, så det var knappt ha orkade med någon glass efteråt. Men att busa och leka med bonuskusinerna gick an!

Nu har vi lite myspys här hemma. Liam tittar på Bolt och äter lördagsgodis; OLW’s goda Stjärnor som han älskar. Han brukar få välja godis själv på lördagar och var snabb med att lägga ner en påse i sin lilla kundvagn nr vi handlade innan.

2 kommentarer:

Angela sa...

Inte ens plats för glass?!?! Då var han rejält mätt :) Annars tycker jag alltid det finns plats för sån´t, jag tror gosaker har sin egen mage. Min lilla Linus verkar alltid ha plats för päronpuré som är hans favorit. Jag är glad så länge det varar :)
Ha en bra kväll!
Kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Söt bild :) Skoj med massa barn att leka med! kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam