torsdag 29 december 2011

Mellandagar = Latdagar

Ja, här hemma gör vi inte många knop nu. Vi latar oss, äter gott, latar oss lite till, myser i soffan och bara är. Det blir ju så nu när sambon är ledig enda fram till den 8 januari. Så då får man passa på. Idag till exempel har den inte hänt ett smack och under kvällen har Liam tittat på “Dajsa” (hans första riktiga kärlek Kajsa Anka, inga andra filmer gäller just nu) på min dator och vi har spelat Miljon Bingo. Vann ju två lotter på Uppesittarkvällen så kände oss lite tvungna att spela även denna gång. Så vann vi en ny lott även ikväll, vadå ond cirkel? Men man vet ju aldrig, kanske är det vår tur att vinna något större än nya lotter snart?

Liamfisen sover nu gott efter att ha läst i sin sifferbok. Och gubben och jag ska fortsätta och lata oss med film och popcorn!

IMG_6691IMG_6701IMG_6677IMG_6686IMG_6695IMG_6663

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Skönt med lata dagar :)

curlingmamman sa...

Håller tummarna för storvinst nästa gång ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam