tisdag 6 december 2011

Barnsliga idéer

IMG_5663

Liam med sitt nya – och lite udda – favorittäcke.

Det händer allt som oftast att Liam kommer med sina fix idéer. Såna man kan skratta riktigt gott åt och undra vart de små får allt ifrån. Som till exempel i söndags när hans gammelmormor var här, då tog hon med sig en kökshandduk med julmotiv som hon tyckte vi skulle ha. Men den där handduken får inte hänga där den ska, istället ligger den slängd på golvet, ibland gömd i lektältet eller nerstoppad i busungens ryggsäck där han förvarar allt sitt stöldgods. Men om kvällarna när han ska sova får den följa med upp i sängen och så använder han den som snuttefilt/täcke. Den är ju inte speciellt gosig så anledningen till att den är så himla populär måste vara för tomten som är på, för det är knappt att han använder täcke överhuvudtaget annars. Knasiga lilla unge!

5 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Naaaw så mysigt... Haha barn har allt en liten idè bakom allt, man undrar ju dock vad ibland :)

kram

Carola sa...

Men vad sött! ♥

Anonym sa...

Knasig kanske, men ACK så söt!

Pappan Anders sa...

Handduken e för fin som handduk :-) Den passar bättre i sängen. Go unge.
Ha De!

anderslukas@hotmail.com

Emma sa...

Ha ha knasigt men gulligt

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam