onsdag 7 december 2011

Barnprogram i juletider

IMG_5686

När jag och lillebror var små fanns det inget bättre än alla bra program och filmer som gick på tv i juletider. Samma varje år, kanske någon nykomling också men oftast blev det samma som rotade små traditioner och fina minnen i hjärtat.

Jag satte på Barnkanalen till Liam nu vid sex för jag kände igen programmet lite som det stod om i tv-tablån. Och när det började blev jag alldeles varm om hjärtat. Det var ju den lilla filmen När Tomten kom till Hans Petterson, den handlar om de snälla tandmössen som hjälper Tomten med en julklapp. Tänk att de fortfarande sänder dessa program och tänk att min son också kommer få se dessa kring jul varje år!

4 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Julnissen Nicolas på morgonen är bra den med :)
kram

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Hihi, vad roligt att du gillar mina ljuspåsar!
Lycka till i tävlingen, kramar !!

Life Of An Angel sa...

Vi såg slutet på den igår :) Ja visst är det mysigt med gamla barnprogram!

Angelika - Mamma till William & Nellie sa...

Hej. Tänkte bara kika. Nu när man kollar min blogg genom tele så kommer mobilversion fram och då är det min gamla header bild innan du gjorde om min sida. Varför de? Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam