tisdag 6 december 2011

Full rulle hela dagen

IMG_5660

Vilar upp sig i soffan, såklart med ett hårt grepp om sin
favoritryggsäck som han förvarar sina snuttisar och leksaker i!

Liam har fått vara hemma från dagis idag. Han har inte varit sig själv de senaste dagarna så vi har bara väntat på att det skulle bryta ut. I morse ville han inte äta, bara vila i soffan. Febern var inte jättehög (inte för att jag litar på vår dumma örontermometer men vad göra?) men han var hostig och slö så han fick vara hemma. Det blev dock lite dumt eftersom gubben och jag planerat en massa måsten idag, men Liam fick följa med och det gick bra trots alt.

Vi fyllde släpet till bredden igår med saker från gamla lägenheten som min mormor ska ha till sin loppis. Så först ut idag blev en tur till henne i Broakulla för att lassa av. Liam var så trött och sov i bilen på vägen dit men vaknade när vi kom fram. Han blev ganska snabbt på glatt humör när han fick se sin gammelmormor men någon frukost hos henne skulle han absolut inte ha. Bara petade i maten men vi fick i alla fall i honom mycket dricka, och det är ju det viktigaste. Efter frukost och tårta(!) tog gubben och jag en sväng till Emmaboda medans Liam vilade hos gammelmormor, Kikade lite i affärer, hämtade ut gubbens tågbijetter och så lämnade vi en massa skräp på Miljöstationen.

Sista stoppet innan hemfärd blev hos min pappa för att lämna släpet som vi fått låna under flytt-tiden. Det kändes så skönt att lämna det, det betyder att vi snart är helt färdiga med flytten! Nu är det bara lite smått kvar i gamla lägenheten + städning, sen är vi färdiga och kan lämna det bakom oss!

Vi fick i Liam lite mat vid två när vi hade avskedsfika för lillebror på Kosta Art Kafé. Han petade i sig några räkor och lite av sin chokladboll. Får hoppas han äter lite bättre vid middagen ikväll! Så får vi se om han ska till dagis imorgon eller om vi är hemma.

1 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas han snabbt kryar på sig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam