måndag 26 december 2011

Traditionellt PART-HEY!

Igår var det juldag och det betyder traditionellt partajande för vår del. Så medans Liam sov hos gammelmormor var vi på förfest hos morsan. Skittrevlig förfest som precis i slutet mynnade ut till ett onödigt och tråkigt bråk mellan en del personer. Helt ärligt skiter jag i vilket. Ni kan bråka hur mycket ni vill, men förstör inte för andra som faktiskt bara vill ha en kul kväll. Vi är ju ändå vuxna människor? Jäkla löjligt. Men som tur väl var kunde de flesta av oss fortsätta ha trevligt på Glasbaren. Det var verkligen fullt med folk där, mer än förra året. Är himla nöjd med kvällen faktiskt. Trevligt folk, go tequila och massa kul! Att man sen mår som man förtjänar idag är ju en annan sak.

Sambon och jag har mer eller mindre sovit oss igenom den här dagen. Vaknade vid ett, däckade i soffan till halv tre då det var dags att åka med mamma och Peter på middag hos mormor. Liam blev så glad när vi kom och han verkar ha haft jättekul hos gammelmormor och Arne! Dom hade lagat jättegod middag också, dansk fläskstek. Och till efterrätt blev det marängsviss!

IMG_6496IMG_6426IMG_6437IMG_6445

2 kommentarer:

curlingmamman sa...

Härligt med lite party ;) kram

curlingmamman sa...

Härligt med lite party :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam