måndag 22 oktober 2012

Sjusovare, vardagsmåsten och sanering

IMG_3526ny

Vad är det med måndagar egentligen? Dom bara flyger ju förbi! Förmiddagen var väl lite seg, det måste jag erkänna. Men det var ju för att Nomi sov i tre timmar av någon konstig anledningen. Hon har faktiskt börjat sova ovanligt bra sedan gipset togs bort, kanske bara en tillfällighet?

Simon hämtade på dagis idag och sen rullade eftermiddagen på. Jag handlade helt allena, sen lagades det middag, babygymmet sanerades efter att en viss kattfröken plötsligt glömt bort vad som är toalett och inte, Nomi fick ett härligt bad (det första hemma sedan hon gipsades för närmare två månader sedan) och fick sen lufta sina små fossingar utan skorna innan det var dags för både barnen att nattas! Och strax efter somnade sambon och jag hamnade i soffan framför tv och dator i min ensamhet. Eller ja, helt ensam är jag ju inte. Lilla Vilda ligger här och spinner bredvid.

Men nu är det dags att sova tror jag. Tack för idag, slut för idag!

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Jag håller med dig, måndagar springer alltid bara förbi.. Trots att det är en dag som man egentligen inte tycker om och alltid gruvar sig för, i alla fall jag :P Godnatt!

Anonym sa...

Oooo,va härligt mé Bad lilla tösen & så söt Liam är på fotot,vackert i svartvitt ♥...
Naw,lilla Vilda spinnande bredvid sig så mysigt/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam