tisdag 9 oktober 2012

Åttonde och sista gipsningen

Äntligen börjar det närma sig slutet med all gipsning av Nomis ben och fot. I morse följde lillebror med mig och tösen till ortopeden i Växjö där hon fick sin absolut sista gipsning. Hon var lika duktig och snäll som vanligt. Hennes häl hade läkt fint också efter hälseneförlängningen som hon fick för snart två veckor sedan.

Känns verkligen som om vi är på väg någonstans nu. Om bara tio dagar ska hon äntligen få ta bort gipset, förhoppningsvis för gott. Och sen blir det en ny start med specialskorna. Det går framåt, även om det känns som att man står och trampar på samma ställe ibland. Men visst går det framåt!

Allt om Nomis lilla fot och utveckling hittills finns att läsa under kategorin PEVA.

IMG_3646IMG_3645IMG_3656IMG_3651

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla sötaste tjejjan...
Skönt att det förhoppningsvis är sista gipsningen av lilla foten & underbart att hälsensförlägningen läkt bra!
Tänker mycket på er/Puss & Kram

Cissi sa...

Sötnosen! Sköt att det går framåt

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam