lördag 6 oktober 2012

Ännu mer förberedelser.. Och lite lördagsmys!

IMG_2981ny

Vi känner oss ganska nöjda med dagen och förberedelserna inför morgondagens dop. Adde följde med oss bort till sockenstugan där kylskåpet fylldes till bredden med mat, bord och stolar ställdes i ordning och sedan lite dukning. Mer än så kunde vi inte göra idag. All frukt och grönt kommer skäras och läggas upp imorgon strax innan gudstjänsten börjar, det är bara kycklingklubborna som vi håller på att förbereda nu här hemma.

Så ja, vi känner väl oss ganska lugna inför imorgon. Det är mest gudmor som håller på att flippa ur tycker jag, hehe. Hon verkar se alla möjliga katastrofer och olyckor framför sig. Lite nervös, stackarn. Men det kommer ju gå skitbra. Gudstjänsten varar i en halvtimme ungefär och när vi tagit oss igenom den kan man ju slappna av lite i sockenstuga och äta god mat och tårta med allihopa. Kommer bli en fin dag för Nomi!

Sambon och jag har nu intagit sittläge i soffan. Lite lördagsgottis och en film blir det, så sover man gott sen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo,så härligt med dop & sååå sött svartvitt foto på sessan/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam