måndag 1 oktober 2012

Mina troll på väg hem

På vägen hem från dagis kom barnens morbror och mormor och höll oss sällskap till och i affären och följde även med hem en sväng. Jag fick en bautastor pumpa av brorsan som han ärligt snott på Ölands skördefest i helgen. Så den får Liam och jag göra i ordning om ett par veckor, Halloween närmar ju sig med stormsteg.

Just nu sitter Liam och tittar på Askungen (han är inne i en prinsess-/trollkarlsperiod just nu då Svärdet i Stenen, Askungen, Snövit och Törnrosa är favvisarna) och Nomi sprallar av sig i babygymmet. Jag ska sätta igång med middagen så vi får lite mat i magen, resten av kvällen blir det soffmys med mina barn. Sambon har ju, efter månader på nattskiftet, gått över till tvåskift idag och jobbar eftermiddag denna vecka. Så det blir bara jag och barnen om kvällarna nu, men vi ska nog klara oss!

IMG_2769IMG_2786IMG_2783IMG_2779

3 kommentarer:

Anonym sa...

De är underbara & såå söta/Puss på kinden!

Cissi - mamma till Emma och gravid sa...

Sötnosarna! ;)

Anonym sa...

Åh vilka vackra barnbarn man har! Det svider i ett mormorshjärta av kärlek och stolthet!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam