tisdag 16 oktober 2012

Min blomma

Eftersom ja fastnat i någon slags bloggsvacka med nada inspiration så blir det bara bilder även idag, om jag inte får till något senare ikväll alltså. Jag vet inte riktigt vad det är som händer just nu, känns som jag står och stampar på samma ställe och bara skriver om samma saker varje dag. Frustrerande, men det går väl över.

Bjuder på lite bilder på min blomma som busar i gåstolen. Hon har precis fått i sig lite mat och alldeles strax ska vi hämta hem storebror från dagis!

IMG_4548IMG_4533IMG_4540IMG_4549

4 kommentarer:

Alfva - nu även med Barnprylsbloggen sa...

Är det inte det eviga problemet? Jag känner alltid att det blir så vansinnigt trist att läsa. Men bilder är ju alltid trevligt.

Anonym sa...

Älskar dina inlägg,tyckler inte du gör/säger samma vännen utan väldigt mysiga inlägg med ljuvliga foto på sötaste barna'.....
Sååå söt lite "blomma" Nomi är/Puss på kinden!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Hon är så förbaskat söt :)

Mamma Maria sa...

Sicken liten sötnos!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam