onsdag 31 oktober 2012

Undersökning hos Ortopeden

IMG_5894

Nomi i sin nya, mysiga jumpsuit från Iob-butiken!

Nytt besök på Ortopeden i förmiddags. Vi får nog snart flytta in till Växjö, så som vi ränner på lasarettet var och varannan dag.

Nomis små fossingar undersöktes och dom blev väldigt oroliga över hennes skavsår som blivit betydligt större på hennes PEVA-fot, andra foten såg dock bättre ut. De båda tvättades rena, plåstrades om och så fick hon nya, bättre strumpor som inte korvar sig eller kanar runt. Det är ju då det blir skavsår. Skorna fixades också till, Anders töjde ut den ena på hälen så den inte ska ligga mot skavsåret allt för mycket och satte även in mjuk kudde över hälen. Så nu hoppas vi att det kommer se bättre ut och läka fort. Men för att vara på säkra sidan ska vi åka in igen på fredag förmiddag för att se så det inte blivit värre.

Efteråt blev det lite god lunch för hela familjen och sen två snabba svängar på Babyproffsen och MediaMarkt innan hemfärd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Sååå söt hon är i sin "one pice" jumpsut :)
Synd på hennes små fossingar med skavsår,hoppas de läker fort & fint/Puss på kinden & Kram!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Håller tummarn att skavsåren läker fort nu!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam