onsdag 10 oktober 2012

Värmande vinster

IMG_3770

Det var banne mig ingen värme när vi rullade till dagis i morse. Det hade ju till och med frusit så det gällde att klä sig varmt.

Nomi hade det riktigt mysigt i vagnen, nerbäddad i sin nya åkpåse “White Edition” från Elodie Details. Hennes pappa hade ju sån enorm tur och vann den på Jollyrooms facebooksida förra veckan. Den är underbar och vi är så nöjda!

Hon var även klädd i sin nya jättefina Nova Star-fleecejacka, även den från Jollyroom, som hon fick av gammelmormor i söndags. På lilla huvudet fick hon ha sin fina röda ekorremössa som mormor lyckats vinna på Smultronbarn Barnkläders facebooksida och som kom i brevlådan igår. Matchar så fint med jackan!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Så söt & waooo vilka Vinster **Grattis**
Ha en underbar Höstdag/Kram

Jessica sa...

Så söt hon är :-). Jag har jackan i brunt till min gosse,de är verkligen superfina och gosiga!

Barnprylsbloggen - tävling pågår sa...

Haha, jag minns att jag läste motiveringen till vinnaren och tänkte att det lät bekant! KLart det gjorde ju. Haha - grattis! ;)
Men visst är den härlig? *pekar på min egen vagn som har en likadan i sig*

Nina sa...

vilken mysig bild och grattis till vinsterna!

Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen sa...

Men såå söt!! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam