måndag 29 oktober 2012

Första dagen på höstlovet

I skrivande stund ligger Liam och Vilda ingosade i ett soffhörn och tittar på film. Nomi ligger nakenfis i babygymmet och sprattlar av sig utan skor och skena. Skönt för henne att vädra de små fossingarna några gånger per dag.

Vår första dag på höstlovet har varit ganska lugn. Liam spenderade ju natten hos mormor så han var inte hemma förrän efter lunchtid och då hade pappsen hunnit åka till jobbet för ett eftermiddagspass. Under eftermiddagen har vi, förutom tråkiga måsten, bland annat byggt tågbana, slott och torn på vardagsrumsgolvet. Och sen har det blivit lite film. En lugn start på lovet alltså.

IMG_5773IMG_5775IMG_5771IMG_5774

2 kommentarer:

Alfva sa...

Herregud så söt hon är!

Sv: Haha, ja, hon är säkert lite fin i kanten. Jag har aldrig sett henne gå längre än till en väntande taxi utanför porten - det säger kanske allt? ;) Men hon har heller aldrig varit något annat än trevlig, så jag har faktiskt ingen aning om hur hon är egentligen. Måste nog kanske ta mig för och se programmet någon gång.. :)

Anonym sa...

Härligt & så söt er lilla Nomi är,vilket smile & vilka ögon/Puss på kinden

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam