onsdag 3 oktober 2012

Dopplanering

IMG_2906

Prästen kom och hälsade på idag för att prata om Nomis dop. Det är ju inte många dagar kvar nu, redan på söndag är det dags. Prästen, Thomas som han heter, var hur trevlig som helst och vi lyckades pussla ihop gudstjänsten med fina psalmer och texter. Och han var väldigt mån om att Liam skulle få känna sig så delaktig som möjligt, han skulle få hjälpa pappa bära vattenkannan till dopfunten. Och så fick han gärna ta med sig sitt egna dopljus och tända det efter Nomi. Så det tyckte jag var fint.

Barnen sover nu gott i sina sängar. Nomi somnade i vaggan för någon timme sedan och strax efter däckade Liam och Pippi i soffan. Han var trött, min lille pojk. Och jag känner mig också ganska knockad. Men jag ska sitta uppe i väntan på att sambon kommer hem vid halv tolv i alla fall, jag får hålla mig vaken med lite bra tv och slösurfing!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med Dop ♥...
Myyys ZZzZZzz-bild med Pippi söta Liam/Kram Kram

Vanilla sa...

Vad mysigt med dop! :-) Lycka till på söndag!
Kram

alexandra mamma till Tove och Lykke sa...

det verkar som ni hittat en toppen präst.. :) Tycker det är viktigt att syskonen känner sig delaktiga, så även de får fina minnen. inte bara den där tråkiga gången prästen hällde vatten på syrran..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam