söndag 21 oktober 2012

Söndag med familjen

IMG_4982

Vi fick middagsgäster idag, min mamma och bror, som avnjöt en riktigt god söndagsmiddag med oss. Gubben och jag lagade älgstek, potatisgratäng och smarrig gräddsås och det blev riktigt lyckat. Hela frysen är full av älg och snart kommer min pappa med en till, så nu ska det banne mig inte ätas annat.

Efter middagen blev det lite fika, danska wienerbröd med chokoläääde som brorsan köpt med sig efter att ha spenderat halva helgen hos släktingarna i Danmark. Attans gott!

Nomi fick härlig babymassage och Liam ett varmt bad och efter lite kvällsmat somnade båda två snällt. Sambon också. Så nu ska jag ta mig en dusch, hänga lite tvätt och sen blir det marsch i säng för mig också. Imorgon är det måndag och dagis!

2 kommentarer:

Caroline Andersson - Mamma till Elias sa...

Älg som är så gott! Tror nästan jag får tvinga sambon att börja jaga för det är något jag saknar. Min mamma hade en kompis som fick jätte mycket kött, men eftersom han bodde själv gjorde han inte av med så mycket, så vi fick en full frys varje år, man blev lite bortskämd ;)

Anonym sa...

Mmm...Mumms/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam