fredag 5 oktober 2012

Storhandling inför dopet

IMG_2929ny

Fick mina godingar på en och samma bild igår. Liam satt dock framför
lillasyster precis innan, klart att bara han ska synas. Men sen fick jag min vilja igenom..

Vilken lång dag vi har haft, trots att lilla fröken gav oss lång härlig sovmorgon till klockan halv tio.

Liam lämnades hos gammelmormor och gammelmorfar vid tolv-tiden och där ska han vara till söndag. Det var egentligen meningen att vi skulle hämta honom imorgon med min mormor ville gärna ha honom lite längre. Han gör dom så glada och efter att båda legat med förkylningar på sista tiden behöver dom en liten solstråle där hemma! Vi hann inte dit förrän Liam tog med sig gammelmorfar till sandlådan där dom skulle gräva och bygga slott. Han kommer få jätteroligt!

Sambon, jag och Nomi fortsatte sedan till IKEA i Kalmar för att handla en massa bra-att-ha-saker. Värmeljus blev det en himla massa, lite fotoramar, nya täcken, matstol till Nomi och lite annat smått och gott. Därefter blev det storhandling på Kvantum i Nybro. Allt skulle ju inhandlas inför dopet då vi ska ha exotisk planka med potatissallad. Så det fanns en del på handlarlistan men trots att det var fredag så gick det himla smidigt!

Nu sitter vi här med ändorna i soffan och pustar ut. Ska strax titta på en film och duka fram lite fredagsgottis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt & sååå vackert svartvitt foto på dina sötisar/Puss & Kram

mammaTEA sa...

Vilken fin bild på syskonen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam