torsdag 4 oktober 2012

Babymassage och vaccination

Vid halv elva var det dags för babymassage på Familjecentralen. Vi missade förra torsdagen när Nomi gjorde hälseneförlängningen. Som tur väl var så hade alla andra mammor, förutom en, också missat så vi kommer få en extragång, annars hade det varit sista massagen idag.

Massagen gick jättebra denna gång. Hon var ju lite förbannade sist och ville inte gärna ligga ner. Denna gång fick vi lära oss att massera ansiktet och ryggen. Jag blev lite smått orolig över hur ryggmassagen skulle gå. Hon är ju inte van att ligga på mage, det är ju så bökigt med gipset och det verkar som hon tycker det är obehagligt för benet. Men det gick väldigt bra och hon låg så fint så!

Efteråt fick hon den andra tremånaderssprutan som vi inte kunde ta sist. Det gick jättebra också, lite ledsen blev hon men det gick över fort igen. Nu kan man ju förvänta sig två febriga dygn, känns ju lagom spännande!

IMG_2919IMG_2949IMG_2983

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såå härligt med Babymassagre & att det gick bra,men visst menar du ligga på mage? ;)

Hon är sååå ljuvligt söt lillsessan Nomi & storebror Liam är sån sööt storebrorsa,alltid smilet ♥ ...
Wow...Snygg ny Höstlik Design mé /Kram på Er

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Åh vad mysigt med massage, de var jag på med Tim och han gillade de. Sedan var de på bra tider så de passade hans vaken period så bra ;) Dock är de ingen vi har fortsatt med här hemma...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam