tisdag 30 oktober 2012

Vackert namnsmycke från ME Store

IMG_5885ny

Jag fick hem ett ljuvligt namnhalsband från ME Store förra veckan. Jag har enda sedan Nomi föddes saknat ett halsband med båda min barns namn på, och nu äntligen har jag ett att bära.

Halsbandet har en kulkedja, en ring där det står Mammas Hjärtan på, en svart pärla och två brickor med texterna Nomi och Liam. Hur fint som helst och kommer bära det så ofta jag bara kan!

ME Store erbjuder ett stort sortiment av trendiga smycken och accessoarer för alla smaker – allt från ear cuffs, extensions och piercings till personliga smycken. Gilla gärna ME Stores facebooksida för att hålla koll på kommande nyheter och erbjudanden!

3 kommentarer:

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Det var verkligen fint! Jag önskar ofta att jag inte var nickelallergiker, för då finns det så stort och fint utbud som inte behöver kosta skjortan.

Anonym sa...

Såå ljuvligt vackert ♥..
/Kram

Smyckestrender sa...

Vilket vackert namnhalsband. Älskar personliga smycken som detta!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam