tisdag 2 oktober 2012

Tisdagen hos oss

IMG_2840

Mina godingar sover nu gott efter en lång dag. Liam insisterade på att byta ut godnattsagan mot att spela lite Lär om bokstaven innan läggdags. Lite bökigt att göra det i sängen men det gick och han somnade nöjd efteråt!

Det har väl inte hänt så jättemycket idag. Jag fick en lång härlig sovmorgon av sambon som tog Liam till dagis i morse. Sen åkte vi till Lessebo då sambon behövde klippa sig innan dopet på söndag. Mia förvandlade min hårboll till en riktig snygging!
När han åkt till jobbet gick jag och Nomi till dagis strax efter för att hämta hem Liam. Hela vägen hem från dagis lekte han trollkarl med en upphittad träpinne. Han är helt inne på hokus-pokus-trolleri just nu.

Vi fick lite besök i eftermiddag också av barnens mormor, sen har vi lagat lite mat, kikat på film, tvättt, diskat, Nomi har sprallat i babygymmet, Liam har fått ett bad och nu sover dom båda sött. Själv har jag lutat mig tillbaka i soffan och kommer inte resa mig förrän i yttersta nödfall.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig Tisdag :)
Hihi...Han är ju för go Liam /Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam