torsdag 11 oktober 2012

Vår torsdag

Den här dagen har flugit förbi, torsdagarna brukar göra det när det inte är dagis och jag och barnen är hemma. Hela förmiddagen gick åt till att tvätta tre maskiner, renbädda sängarna, hänga tvätt, underhålla två barn och annat plock som måste göras samtidigt som jag försökte få ett brådskande designuppdrag färdigt. Så japp, förmiddagen gick fort.

Under eftermiddagen och kvällen har vi bara myst här hemma. Handlat lite, lagat mat, tittat på film, lekt med barnen på deras rum, ritat teckningar, tittat på film igen, ätit kvällis och sen däckade båda ungarna. Den ena i pappas famn och den andre i soffan mitt under kvällsmaten.

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs. Imorgon, eller om några minuter, är det ju fredag och det betyder att vi ska hämta hem vår lilla kattunge! Ska bli så spännande. Liam har verkligen längtat och räknat ner dagarna! Jag också för den delen!

IMG_3847IMG_3917IMG_3875

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam