söndag 28 oktober 2012

Söndagsmiddag och övernattning

IMG_2532ny

Det är väl för härligt att bli bjudna på middag en söndag, en sak mindre att tänka på. Denna gång blev det hos barnens gammelmormor, (bonus)gammelmorfar och vovsingen Bonzo. Vi blev bortskämda med en god middag och en massa efterrätt. Liam gottade i sig både kanelbulle och glass!

Efteråt skjutsades Liam till sin mormor och morbror. Dom ville ha honom över natten och han var snabb på att säga ja. Mysa med mormor och morbror, leka busa och skämmas bort ännu mer kan man ju inte tacka nej till heller.

Gubben och jag har fått oss en lugn kväll i soffan. Nomi somnade strax efter åtta så vi har kollat på Solsidan och Beck ifred. Nu strax är det sängdags och så får vi hoppas att Nomi sover sina tolv timmar i natt som hon brukar. Me löööv sovmorgon.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Häääärligt & så vackert svartvitt foto på söte Liam/Kram ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam