måndag 24 september 2012

Veckoslut

IMG_1701

Nomi, mammas lilla goding, sittandes i sin gåstol i fredags.

Jösses, vad den här dagen försvann. Det har inte hänt speciellt mycket idag faktiskt. Mysmorgon med frukost och film i soffan och sedan ett bad för mig och Liam när sambon vaknat.

Efter dagar och åter dagar med regn och rusk sken solen idag och regnet lös med sin frånvaro. Ja, tills vi var påklädda och på väg till lekplatsen, då började det givetvis regna och solen gick i moln. Typiskt. Så det blev inte lekplatsen utan vi gick och handlade istället.

Kvällen har jag ägnat åt att lägga ut auktioner på Tradera. Tar ju timmar att sitta med det där, Allt som ska fotas och allt som ska skrivas. Fick en välbehövlig paus mitt i och vi beställde hem pizza, men sen var det på’t igen!

Sambon har åkt till jobbet för ett nattpass, barnen sover sedan några timmar tillbaka och jag ska också knyta mig nu. Ska bli skönt att sova lite, skönt att veta också att man inte behöver ta sig in till Växjö imorgon vilket jag brukar få göra på måndagar, Liam ska dock till dagis, vilket är mycket välbehövligt för vårt energiknippe, och Nomi och jag ska hemmamysa lite. Hoppas på att få lite besök imorgon också!

Förresten, GRATTIS till pappsen som fyllt 56 år ung idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så vacker lillsessan Nomi är -Puss -
Jaa,tradera har jag lagt ner men du har fina autioner :)
Ha en fin dag/Kram

erika sa...

men gud vilken liten goding ! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam