måndag 10 september 2012

LK Systems

images

LK Systems är en av nordens ledande VVS-leverantörer och tillhandahåller egenutvecklade system för vattenburen golvvärme, tappvatten och radiatorvärme. LK Systems prefabricerar även mängder av produkter för golvvärme och tappvatten, helt tillverkade efter kundernas önskemål.

Under deras 30 år har de utvecklat och förfinat bland annat deras golvvärmesystem så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Golvvärme är inte bara underbart att gå på, det ger även känslan av att rummet i sig blir varmare. På så sätt sänker man värmen och kostnaderna. I vår nya lägenhet, som vi flyttade in i för snart ett år sedan, har vi inga element utan bara golvvärme i hela lägenheten. Det går inte att få det bättre!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam