lördag 8 september 2012

Emmaboda Marknad

IMG_0213

Nomi och pappsen stannade hemma idag under tiden som jag, Liam, hans morbror, mormor och gammelmormor besökte marknaden i Emmaboda. Liam tyckte det var jätteroligt, han åkte karuseller som en toking, handlade klubba och försökte spela till sig vinster på chokladhjulen.

Efter marknaden åkte vi hem till gammelmormor och blev bjudna på middag och efterrätt. Liam ritade med sina nya kritor i ritblocket han fått och han hann också spralla av sig i trädgården innan vi begav oss hemåt till pappa och lillasyster igen.

Just nu, i skrivande stund, sover båda barnen sött i sina sängar. Så nu blir det lite lördagsmys med film, chippe och dippe för gubben och mig!

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Att se ett barn på tivoli är nästan bättre än att se ett barn på julafton.. Ögonen som tindrar och allt det där :D

Anonym sa...

Hihi...Sååå underbart ♥
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam