måndag 24 september 2012

Dagislämning

IMG_2107nyy

Liam och jag brukar äta frukost tillsammans om morgnarna. Men inte idag, idag var det en liten dam som skulle ha uppmärksamhet och mat i magen. Hon äter annars vid sex på morgonen och då brukar hon inte vilja ha mat förrän vi kommer hem från dagis vid halv tio ungefär. Men hon åt redan vid halv tre i morse av någon konstig anledning så hon blev hungrig tidigare.

Så nu, i skrivande stund, blev det frulle för mig istället. Kommer sakna de nybakta frallorna som sambon köper med sig efter jobbet om morgnarna. Det är hans sista nattvecka nu så nästa vecka blir det tvåskift. Gillar inte. Inte ett dugg.

Dagislämningen gick förresten jättebra, precis som vanligt. Jag tycker det är så konstigt, att Liam har ändrat sig så på ett sommarlov. Innan var det gråt varenda morgon. Han skulle sitta i knät, kramas, gosa och ville absolut inte bli lämnad. Jag gick därifrån med en stor klump i halsen varje morgon. Och nu går det verkligen hur bra som helst. Ofta har han så bråttom att han glömmer kramas innan jag ska gå, han tycker det är riktigt roligt att gå dit nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att dagislämningen går så bra,det känns skönt i mamma ♥ kan jag förstå!
Hmm...Jaa skift är lika illa som 12 timmars pass & delade turer :(
Önskar dig en fin dag/Kram från mig i Höstsolen!

ida sa...

åh vad gott!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam