torsdag 6 september 2012

Spargrisar till barnen

IMG_0018

Jag hämtade ju ut paket idag med varsin present i till barnen. Det var två ursöta spargrisar från Interiora, en limegrön och en cerise. Liam fick själv öppna paketet när vi kom hem och han blev jätteglad! Han fick även äran att välja färg först och han valde den fina cerisa som han genast döpte till “griseknoen” och sedan fyllde med sina slantar!

6 kommentarer:

Cissi - mamma till Emma och smurfen sa...

Å vilka söta grisar!

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

De var jättefina :)

Emilia - 17 år & Mamma till Tatum. sa...

Så söta :)
En grön som på bilden, fick Tatum i doppresent! :)

Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11. sa...

Dom där är ju så söta! Är ute efter liknande till kidsen, dom har fortfarande inga spargrisar, bara för att jag inte hittat "the one" ännu haha... Men dom där är fina, vet inte om det är dom jag kikat på förrut men skulle vilja ha en grön till Melker och röd till Viggo, skulle matcha in i deras rum så fint :)

Anonym sa...

Men sååå söta ♥..
/Kram Kram

mammaTEA sa...

vilka fina!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam