tisdag 18 september 2012

BVC och resten av vår dag

Efter att sambon, jag och Nomi hämtat Liam på dagis vid två åkte vi till Lessebo. Nomi blev ju tre månader gammal idag så det var dags för hennes första vaccination på BVC. Hon skulle få två sprutor, en i vardera ben, men på grund av gipset fick hon endast den mot lunginflammation idag. Den andra ska vi ta efter babymassagen nästa vecka istället. Sprutan gjorde lilla damen ledsen såklart, men hon lugnade sig ganska snart igen. Vuxit hade hon gjort också, hon är nu 58 cm lång och väger 5800 g.

Kvällen har ägnats åt vardagsmåsten men även lite mys i soffan. Det går inte riktigt att undvika soffmyset när man har en bebis som ska vara nära hela tiden. Speciellt ikväll när hon varit lite smågrinig efter sprutan. Hon fick alvedon så vi får hoppas att febern håller sig borta och att hon är piggelin imorgon igen!

Innan jag tackar för mig och uppsöker sängen bjuder jag på några bilder. Det är på Liam när han busade i Lessebo idag och lekte “inte nudda mark” medans pappa var inne på Apoteket!

IMG_1348IMG_1387IMG_1351

1 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Klart sprutan gjorde sessan ledsen...
Sööta foto på Liam /Kvällskram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam