onsdag 5 september 2012

Två lugna minuter

Det är inte mycket man får gjort om dagarna när Liam är på dagis. Nomi är en bestämd liten dam med sin mammas korta stubin och pappas obefintliga tålamod. Vilken kombo! Så när hon inte sover ska det bäras och sitta i knät. Det händer att babygymmet och våra babysitters kan vara intressant ibland också men inte mer än två minuter. Envisa buslisa.

IMG_9935IMG_9929IMG_9919IMG_9930IMG_9934IMG_9932

6 kommentarer:

Anonym sa...

Söt envis,liten buslisa ♥
/Puss

Hannah Kapstad sa...

Vad är det för något hon sitter i? Har aldrig sett och såg smidigt ut till lilla zoe :)

Cicci sa...

Tror det är nåt sånt där "barn-nr-2-syndrom" :p min gosse är EXAKT likadan. Han ska gärna STÅ upp hela tiden också. Man behöver ju inte gå till gymmet i alla fall. haha.

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Hon är söt som socker lilla Nomi!

johanna sa...

Så där känner jag med. Trodde jag skulle få hur mkt som helst gjort när Olivia började på dagis, men icke. Jag hinner fasiken inte med något mellan amningarna. Bara hem och vända känns det som..

Sara sa...

I know the feeling... Är i samma stadie med min lilla tös nu... När stora är på dagis är det inte mycket som blir gjort utöver underhålla bebis ;) Men vi vet ju att det går över.. Eller hur? Hmm.. ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam