söndag 30 september 2012

Vår söndag

Poff! sa det, så hade denna dagen också gått. En dag som sprungit iväg himla fort, kanske för att vi hittat en ny liten familjemedlem? En svart, långhårig kattflicka som vi hälsade på utanför Ljungby idag. Hon var så söt och vi tingade henne direkt. Om två veckor får vi hämta hem henne, längtar som attan!

Strax innan vi åkte, vid fyra, fick Liam följa med mormor hem och sova där inatt. Vi hade ju en bit att köra och imorgon är det dagis som gäller för lille herrn, så vi tyckte det var bäst så. Ska bli kul att berätta för honom imorgon om hans nya lilla kompis! Hoppas han blir glad!

Nomi sover sedan en timme tillbaka ungefär, sambo har tvärdäckat bredvid mig i soffan och jag får väl snart skaka liv i honom så vi kan lägga oss. Men först se färdigt söndagsrullen!

IMG_2714IMG_2734IMG_2754IMG_2708

1 kommentarer:

Anonym sa...

Men såå mysigt med en lite kattflicka,förstår att ni längtar :)
Naw.såå söt Nomi är,luvlig blick/Puss Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam