torsdag 13 september 2012

Doppresenter

Mamma undrade om Liam kunde sova över hos henne i natt och det ville han ju såklart. Så kvällen har jag, sambon och Nomi ägnat åt att äta en god middag, titta på några avsnitt av Game of Thrones, natta en liten busfia och beställa doppresenter.

Det där med doppresenter är ju himla kul. Och precis som när Liam döptes har vi bara önskat oss saker som vi har användning av. Jag ser ingen som helst nytta med gipstavlor och silverskedar. Faktiskt. Visst är det fint med någon minnesvärd present, som till exempel namnsmycket och namntavlan som hon ska få av oss, men man behöver ju inte gå till överdrift.

För någon vecka sedan hjälpte jag svärmor och svärfar med att hitta present till Nomi, något som jag länge velat ha till barnen. Liam kommer få en likadan i julklapp, så de har varsin. Ikväll har jag beställt doppresenter över nätet från mig, Simon och Liam, Nomis morbror och mormor samt gammelmormor och bonusgammelmorfar. Känner mig väldigt nöjd! Och ja, allt kommer komma till användning och uppskattas enormt av både Nomi och oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig i detta...
Ooooo,så fin Namnstjärna ♥ Ha en fin dag/Kram!

Emma sa...

vilken snäll familj som låter er välja doppresenter själva!

Cicci sa...

Åh, meeen avslöja vad ni beställ då. :p Jag jag behöver tips på vad vi ska önska oss. Vill inte heller ha massa "typiska" doppresenetr. Sist fick vi bara en.. en spargris sm var som en bil. Hoppas bara vi får EN denna gången också. ;p

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam