onsdag 5 september 2012

My so-called life

När jag var i tonåren gick det en serie på tv. En sån där som etsar sig fast i minnet. Eller ja, i detta fallet var det en karaktär som gjorde det. Jordan Catalano. Två magiska ord. Man blir tonåring på nytt bara man tänker på honom. Skådespelaren i detta fall är ju såklart hunken Jared Leto och serien är My so-called life, eller Mitt så kallade liv som den heter på svenska.

Jag lyckades hitta den första och enda säsongen som gjordes innan serien lades ner. Men de där nitton avsnitten gick alldeles för fort att kolla igenom. Det sista sågs sorgligt nog idag. Jisses, vilken nostalgi. Älskade den serien och det var riktigt kul att se om den igen!

Någon mer som minns?

10 kommentarer:

Fröken svår sa...

Jaaa! Och tack och lov att jag inte är ensam! Jag såg Jared och hans band (30 seconds to mars) för ett par år sedan och sen dess har jag tjatat om vem han är, men INGEN har fattat vad jag snackar om när jag drar upp denna serie. Började nästan tro att det bara skedde i mitt huvud...;-)

Alfva sa...

Åh herregud. Hela mitt rum var klistrat med Jared Leto. Jag är också sugen på att se igen - men är den så bra? Eller blir jag besviken?

Agnes sa...

Fröken svår: Älskar 30 seconds to mars, Jared Leto är verkligen en grym skådis och en ännu grymmare musiker!

Alfva: Hade jag sett serien för första gången nu så hade den ju säkert inte varit något vidare, den är ju väldigt amerikansk och klyschig egentligen. Men den väcker pirr i magen på något sett. Eller HAN gör det åtminstone ;)

LILITH - Boktokig mamma med Borderline sa...

Jag älskade den serien. Det var då jag upptäckte vilken underbar skådis Claire Daines är.

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång! sa...

Jag har något väldigt svagt minne av den serien, tror inte att jag kollade alltför mycket på den :D

Ja, en riktig trött-period har jag med tidiga mornar, långa timmar på jobb och lite annat som gör att jag knappt orkar något alls när jag är hemma. Men det går väl över någon gång :)

mamma jakeline sa...

Åh ja! Jag var SÅ kär i honom, och är nog lite fortfarande! ;) Såg om serien för något år sedan, men börjar misstänka att det är dags igen. ;) Så sjukt bra.

Natalie sa...

älskade älskade älskade den serien. Satt som klistrad varje avsnitt. Den var så härligt skönt indie på nåt sätt, mysig musik, härliga skådespelare och riktigt bra dialog för att vara en tonårsserie. Fattar inte varför den fick lägga ner faktiskt..

Anonym sa...

Jaaa,den minns jag :)
/Kram Kram

Hannah Kapstad sa...

Jag laddade hem den för något år sedan och såg den. Minns den inte från min barndom, vet inte ens om jag var född när den visades. Men jag tyckte om den riktigt mycket. Diggade den där häftiga bruden massor! :)

Cissi - mamma till Emma och smurfen sa...

Å älskade den serien!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam