lördag 15 september 2012

Det är dags för lööördgsmyyyys…

IMG_1033

Mina pojkar är hemma från fotbollen och nu är det lördagsmys som gäller här hemma. Vi har ätit go tacos och kommer nu spendera resten av kvällen i soffan med diverse underhållningsprogram och lördagsgottis!

Och just det, Nomi har gett oss hennes första riktiga skratt. Hon satt i mitt knä vänd mot mig och vi dansade till Körslaget. Då plötsligt började hon fnittra och skratta. Och sen kunde hon inte sluta! Simon fick allt på film – så kul!

4 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Första skrattet är så underbart (och alla andra som kommer sen såklart, haha).. Och lyckat att ni fick det på film också :) Mys!

Cicci sa...

Tacos äter man ju på fredagar ;p

Svar; Till Wille fick vi en pusselpall o har önskat mig en till Abbe också. Sen vet jag att han kommer få ett armband med namnet på av sin g-mormor då hon köpte sånt till Wille och tyckte det ska vara lika. Sen har jag önskat vita, stora träbokstäver från mio. Och runda papplådor med stjärnor.

Sen vet jag inte riktigt inte vad jag ska önska honom mer.. Många frågar, men nrä man själv vet att sakerna inte finns o köpa i nån butik i närheten, så blir det genast svårare. :/

En Kalikå väska vore kul... http://www.kalikatoys.com/vaskor-mer/37 :)

Anonym sa...

Oooo,så mysigt & gottit med Tacos...
Nae,härligt med första skrattet :)
Ha en fin dag/Kram

mammaTEA sa...

här blir det tacos till lunch.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam