torsdag 13 september 2012

Babymassage

IMG_0813

En gladfis som fått spendera förmiddagen med gammelmormor!

Nomi och jag har varit på babymassage i Lessebo för första gången. Tycker det är jättebra att det finns! Det gjorde det inte när Liam var bebis, men då bodde vi ju i grannkommunen. Så det är jag riktigt glad för, roligt att träffa lite folk också!

Var lite smånervös innan vi kom dit, om jag ska vara ärlig. Har ingen riktig koll på vilka fler i kommunen som har barn i samma ålder som Nomi och var lite osäker på om jag skulle känna någon. Men inte behövde jag oroa mig så mycket mer, för när vi kom dit träffade vi Anna och lilla Cornelia. Anna och jag är både gamla skolkamrater och så jobbade vi ihop på glasbruket för några år sedan. Och sen är lilla Cornelias pappa och Nomi sysslingar, så vi är ju släkt också.

Vi var sammanlagt fem mammor, trodde dock vi skulle vara fler. Nomi sov till en början men vaknade till precis när vi skulle börja massera, så hon fick också vara med. Denna gång fick vi lära oss att massera benen, fötterna, rumpan och magen och hon verkade tycka det var skönt. Dock var hon en aning för glad och sprattlig, men hellre det än gallskrik. Det gick i alla fall jättebra och jag är glad att vi åkte dit. Hoppas vi kommer kunna gå de kommande torsdagarna också!

Under tiden vi var iväg var gammelmormor hemma hos oss och passade Liam. Och när vi kom hade även barnens mormor och morbror kommit över en runda för att hälsa på!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men va underbart med Babymassage ♥...
Härligt att träffa nå'n man känner mé hihi
Naw,han är ju sååå söt gla"fis" din Liam/Puss & Kram

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vad mysigt med barnmassage :) Det är något som jag hade tänkt gå när Jonah var bebis, men det blev som aldrig av..

Var med och tävla om en perfekt present eller julklapp till barn :)

http://dolphin.blogg.se/2012/september/vinn-en-personlig-sagobok.html

Alexsandra, mamma till Nils 120514 sa...

Mysigt med baby massage. Vi ska på det imorgon :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam