tisdag 18 september 2012

Sjätte gipsningen

Efter dagislämningen klockan åtta åkte jag, Nomi och mamma mot Växjö. Vi hade en tid klockan nio men när vi kom fram hade dom halkat efter lite i planeringen, så det tog trekvart innan vi fick komma in. Nomi fick lite mat under tiden vi väntade, sen blev gipsborttagning, vägning (hon ligger på 5800 gram nu, precis 200 grams viktuppgång varje vecka) och sedan ett varmt och härligt bad.

Hon som annars är så väldigt snäll och tyst när hon ska gipsas, var istället väldigt övertrött och ledsen idag. Så istället för att gipsas på bänken fick hon ligga i min famn och somna in och under tiden gipsade Maria och Jennie hennes ben. Lite rörigt blev det men hon somnade gott och gipset kom på trots allt.

På torsdag nästa vecka blir det hälseneförlängning och därefter ska hon ha gips i tre veckor till. Sen, äntligen, är det över och vi kan gå över till specialskorna. Härligt det är när det går framåt!

IMG_1248IMG_1261IMG_1280IMG_1244

6 kommentarer:

Alfva - nu även med Barnprylsbloggen sa...

Lilla pluttan! Hon är nog bland de sötaste bebisar jag någonsin sett, helt bedårande!

Anonym sa...

Naw...Lilla "sessan"
Förstår att det känns skönt när detta är över för er/Kram

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Skönt att det går frammåt med den lilla foten!

ida sa...

Åh vilka fina bilder! :)

mamma jakeline sa...

Hon är ju för go! Vad skönt att det går framåt. :)

Mamma Evelina sa...

Vilka otroligt vackra barn du har :) Båda har så fina ögon :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam