söndag 2 september 2012

Astrid Lindgrens Värld

Vilken toppendag vi har haft! Vi hade riktig tur med vädret också, inte så där varmt och kvavt utan alldeles lagom och uppehåll.

Liam var så spänd när vi kom fram och först ut blev det ett besök i Villa Villekulla. Det var riktigt häftigt att få gå in i Pippis hus och han vinkade glatt till pappa från balkongen. Sen kom hon ju, självaste Pippi, och vi fick se ett skådespel med henne, hennes pappa och Fridolf. Liam skrattade riktigt gott och klappade händerna! Efteråt gick han och farmor fram till Pippi. Han hade ju lovat att ge henne sin tutte för han är ju en stor kille nu. Pippi berättade att det fanns en napptunna en bit bort men farmor förklarade att Liam ville ge den till Pippi istället. Och hon blev jätteglad, gav honom två stora kramar, tog honom i hand och gick bort till napptunnan för att lämna nappen ihop. Gissa om han var stolt?

Vi fortsatte sedan runt, Liam hoppade i höet i Rasmus lada, fick träffa Emil och alla i Katthult, leka på Karlssons tak och åka rutschkanor och gå på bio med farmor innan vi till slut kom till utgången. Men innan vi gick ut besökte vi Pippibutiken där Liam fick välja två valfria saker eftersom han var så duktig och lämnade sin tutte. En Pippidocka och en grön t-shirt blev det!

IMG_9535IMG_9551IMG_9573IMG_9598IMG_9602IMG_9646IMG_9627IMG_9643IMG_9650IMG_9655IMG_9733IMG_9745IMG_9731IMG_9744IMG_9708IMG_9722IMG_9710IMG_9802IMG_9783IMG_9794IMG_9818IMG_9821

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wooohooo helt undernart...Sååååå härligt/Puss & Kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Ni verkar ha haft de toppen, jag vill också åka dit med barnen. Är Liam i en bra ålder för de?? Tänkte Theo blir ju 3 nu i sept...? Funderar på att åka dit nästa år - tidigt på säsongen...

Duktig han var som lämnade nappen!

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Vi var där -09. Ninja älskade Pippi & gick alltid & ropade efter henne (hemma alltså, utomhus) "Pippi vaj äääj du? Ja älskaj ju dääj!" <3 Så ett måste var det ju att åka dit & se/träffa Pippi. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam