tisdag 4 september 2012

Klistermärken från Stickerapp.se

IMG_8034

För ett tag sedan fick vi prova på att beställa ett ark med klistermärken hos Stickerapp.se. Hos dom kan man skapa vilka stickers, klistermärken, dekaler och etiketter man vill och i vilken form som helst. Deras designverktyg gör det enkelt att få det precis som man vill ha det!

Jag valde ett enkelt ark med femton runda klistermärken med massor av bilder på mina barn. Jag tänkte att bland andra barnens mormor, farmor och gammelmormor skulle vilja ha några att sätta i till exempel plånboken!

Alla mina läsare har 20% rabatt hos Stickerapp.se och även hos Caseapp.se där du kan göra personliga iPhone-skal. Ange endast koden “AGNESBLOGG” för att ta del av erbjudandet som gäller till den 16 september 2012!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ooo,ja såå söta/Kram

Malin sa...

Vad roligt :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam