torsdag 20 september 2012

Babymassage

På veckans babymassage var Nomi inte lika nöjd som sist. Hon skulle inte alls bli masserad utan satt hellre i knät och tittade på alla andra bebisarna. Och där hon satt naken passade hon givetvis på att kissa i mitt knä. Man får ju inte vara dum, liksom. Jag fick åtminstone lära mg lite nytt som vi ska prova på här hemma, denna gång att massera bröst och armar.

Efteråt åkte vi hem till barnens mormor där Liam varit under tiden. Han var i full gång med att rida när jag kom. Han satt på mormors rygg och uttryckte sin förtjusning med “yeeeeaahaaaa!” Hade han haft sin cowboyhatt hade han säkerligen kastat den i luften också. Efter lite prat, mys med grannkatten och hopp på studsmattan åkte vi hemåt!

IMG_1634IMG_1643IMG_1639

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Lilla bus"fian" då klart hon kissade :)
Naw,sååå ljuvliga Foto på söte Liam & kissen waooo/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam