måndag 17 september 2012

Måndagen till ända

Helgen hinner inte komma förrän den är över igen och nu är även denna måndagen förbi. En måndag som sonen spenderat på dagis där han sedan hämtades av sin mormor och morbror. Vad jag gjorde under de fem timmarna han var där? Hade en bebis på armen eller i knät. Hon är ett kärlekstörstande litet monster, min vackra dotter.

Resten av dagen har sedan flugit förbi. Jag har slagit in en massa doppresenter som idag anlände från Jollyroom, lagat middag, gett Nomi babymassage tillsammans med sambon och gett Liam ett gott bad innan nattning. Ja. Swosch sa det, så var denna måndagen över.

Förresten, bland doppresenterna som kom idag fanns det även en liten present till Liam, en ny hoodtröja från Nova Star. Hans röda är urvuxen och han behövde en ny. Både sambon och jag fastnade för den turkosa färgen och Liam tycks också gilla sin nya tröja!

Nähe, nu ska jag banne mig krypa till kojs och sova några timmar innan det är dags att stiga upp igen. Liam ska börja på dagis en timme tidigare än vanligt då Nomi, jag och min mamma ska inte till Växjö. Det är dags för Nomis sjätte gipsning imorgon.

IMG_1168IMG_1141IMG_1147IMG_1155

1 kommentarer:

Anonym sa...

Waoo..Så fin Hoodis :)
/Krsam till gla"fisen" från mig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam