fredag 13 april 2012

Vår fredag

IMG_0552

Liam vaknade vid sex i morse, hostade som sjutton och var hes i lilla halsen. Han lyckades somna i soffan tillsammans med mig och sov fram till nio. Jag var beredd på en grinig vilodag men efter frukost var han fit for fight igen. Hostan dämpades och hela dagen har han varit på sitt glada och pigga humör. Skönt, hoppas bara det fortsätter så. Vill inte ha sjukstuga!

Dagen har flutit på som den ska, hann med ett besök på arbetsförmedlingen (mormor passade Liam) och ett rejs med dammsugaren innan gubben kom hem från jobbet. Han lagade sedan en jättegod middag till oss (inbakad fläskfilé) och resten av kvällen har vi ägnat i tv-soffan och på vardagsrumsgolvet. Liam har nämligen upptäckt sin järnväg igen så nu är det bara “tut-tut” som gäller, går ju i perioder det där med favoritleksaker.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam