lördag 21 april 2012

Mammas 50-årskalas

Den 1 maj blir min mamma 50 år och det har vi firat idag med släkt och vänner på Don Camillo. Det blev en mycket uppskattad grekisk buffé (farligt gott…) till middag och kaffe och tårta till efterrätt.

Det är ju alltid lika kul att träffa släkten som man annars inte ser så ofta. Liam var himla nöjd också för han hade ju kompisar att leka med; mina kusiner Tove och Edwin samt mina sysslingar Elvis och Scott som är i samma ålder som honom. Dom höll igång precis hela tiden, jagade varandra och sparkade fotboll. Kanske inte så konstigt att Liam däckade i soffan när vi kom hem?

Mamma verkade väldigt nöjd med sin dag och alla de fina presenterna hon fick!

LiamScottEdwinElvisScott, Elvis och LiamLiam, Edwin och ScottScott, Liam, Edwin och ElvisJennieMia och morfarIngerNettan, Emma, Mia, Britt och KalleMamma och MiaLiamAnn och AddeMia och AnnTove, Micke och Jennie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo underbart & Grattis till 50-åringen/Kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Grattis grattis! ;) Kul med kalas...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam