onsdag 18 april 2012

Happy Feet 2

Den 28 Mars släpptes äntligen Happy Feet 2 på dvd och strax efter låg den i brevlådan och väntade. Jag visste redan innan att Liam skulle tokgilla den då han diggade första filmen. Men vi väntade lite med att visa honom filmen och gömde den istället tillsammans med en påse av hans favoritchips i ett stort påskägg som han fick leta efter på påskafton. Gissa om han blev glad? Samma helg tittade vi på den för första gången och visst tokgillade han den. Och det gjorde givetvis sambon och jag också, för inte bara är filmen otroligt charmig – den svänger också med all go musik!

Det blir massor med sång, dans och kanske till och med en flygtur i uppföljaren till Oscar®belönade supersuccén "Happy Feet". Happy Feet 2 tar oss tillbaka till det magnifika Antarktis, där återser vi vår steppdansande pingvinhjälte men han har ett problem – hans son Erik har koreografifobi och har Den Mäktiga Sven, en pingvin som kan flyga, som sin största idol och förebild. Men Erik får lära sig om sin fars hjältemod när denne samlar hela Antarktis djurbefolkning, från små krill till gigantiska elefantsälar för att rädda deras värld från en säker undergång.

Vill du också få hem denna charmiga film i din brevlåda? Passa då på att delta i min tävling där tre lyckliga vinnare får varsin dvd. Men skynda – ikväll klockan 21:00 avslutas tävlingen!

Happy Feet TwoHappy Feet TwoHappy Feet Two

1 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo Happy Feet är så söt film.......
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam