torsdag 5 april 2012

Leo’s Lekland och lite till

Sambon har nu påskledigt i fem hela dagar, och eftersom han jobbat över så mycket om helgerna var det på tiden att hitta på något kul med Liam. Så vid tio idag gav vi oss iväg till Växjö för att äta frukost, mumsig salladsbuffé på Smörgåsbutiken. Därefter godishandling på Hemmakväll, man vet ju aldrig om det dyker upp några påskkärringar eller –gubbar idag, om inte annat får vi väl käka upp det själva.

Sen till det Liam sett fram emot allra mest; Leo’s Lekland! Hela han hoppade av glädje och förväntan både i bilen på väg dit, den lilla biten fram till entrén, i kapprummet och sen fram som en raket till kassan för att få sitt band om handleden. Det var en bra dag att åka dit, knappt något folk alls och riktigt behaglig ljudnivå. Liam busade, rusade, klättrade, åkte, kastade, sprang och röjde i två och en halvtimme. Och han var riktigt trött efteråt och somnade direkt i bilen, kanske inte så konstigt!

Efter allt busande åkte vi till hans gammelmorfar och bonusgammelmormor i Skruv. Påskharen hade ju varit där och lämnat ett påskägg till vår gottegris. Inte nog med det, påskharen hade även lämnat en ask med gröna vindruvor (Liams favvisfrukt) och en stor chokladkaka till hans förtjusning. Vi stannade en liten stund på kaffe och prat innan vi begav oss igen.

Klockan hade hunnit bli mycket så vi bestämde oss för att äta middag på vägen hem, kycklingsallad i Lessebo fick det bli. Skönt att slippa laga mat ikväll faktiskt, man känner sig ganska trött i huvudet nu efter allt färande hit och dit. Men resten av kvällen blir lugn, i alla fall för Liam om mig då sambon spelar innebandy. Jag tror vi ska krypa ner i soffan. En liten film, påskgodis och mys med min plutt hade inte varit fel resten av kvällen!

IMG_0276IMG_0269IMG_0291IMG_0236IMG_0255IMG_0287IMG_0264IMG_0298

2 kommentarer:

Sara, mamma till tre små troll sa...

Gu va roligt det ser ut :)

Pappan Anders sa...

Kul för liten som stor :-)
Glad Påsk!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam