tisdag 3 april 2012

Servettvikning till påskmiddagen

Till helgen är det påsk på riktigt – en högtid som jag verkligen tycker om! Vi brukar inte ha påskmiddagar här hemma utan vi blir alltid bjudna på middag, denna gång till Liams farmor på långfredagen och sen hans gammelmormor på påskafton.

Men skulle vi ha en bjudning någon påsk framöver så skulle jag absolut använda mig av denna servettvikning när bordet ska dukas. Så himla söt kanin som kan piffas till med namnlapp i form av ett ägg och en färgglad klädnypa!

  08
010203
04050607

Bilder lånade från Wunderweib.de

4 kommentarer:

Monia - mamma till Tuvalie sa...

åh den var ju jättegullig! :)

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Jag är så glad att jag helt slipper påsken i år, förutom påskägg till trollen. De ska vara hos sin pappa mellan lördag och söndag, så jag ska ligga i soffan och äta matlåda ifrån frysen :)

✫Familjen Bus✫ sa...

Så fint! Ser inte så svårt ut faktiskt :)
kram kram

En pojkmammas vardag - Livet på torpet sa...

Men så fint !! Det där måste jag försöka mig på jag också :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam