tisdag 24 april 2012

Tradera

Förmiddagen har ägnats åt att gå igenom alla Liams urvuxna kläder och skor. Herregud alltså vad kläder. Mycket har dock lagts undan i väntan på ett syskon, men det mesta ska ändå säljas. Har hittills lagt ut yttepyttelite på Tradera men det är tusen miljoner mer plagg som ska läggas ut, måste bara ordna fram lite fler kartonger och lådor att skicka i först.

Förhoppningsvis kan man få lite sålt i alla fall, extrapengar behövs ju och speciellt när man som jag letar jobb, aktivitetsstöd är ju inget att skryta om direkt.

Jag har i alla fall lagt in en ny flik i menyn som heter Säljes, den går direkt till mina auktioner på Tradera. Så kika gärna in med jämna mellanrum!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ooooo,hoppas du får sålt till bra pris...Ska tipsa om dina Auktioner!
Waoo,så söta de små Gummiskorna är,synd att de inte passar mig hihi/Kram från mig i solen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam