måndag 30 april 2012

Grill- och kortspelskväll

Ikväll har vi haft Liams mormor och morbror på middag, grillat och potatisgratäng blev det. Efteråt tittade Liam på Lejonkungen och vi satte oss med lite kortspel innan de åkte hemåt. Efter att Liam nattats hyrde vi en film, det fanns ju inte ett jota på tv ikväll så det fick bli den nya rullen Warrior. Sjukt bra! Min mormor är som galen i boxning (hon kan sitta uppe hela nätterna och vråla åt tv:n) och lite av det intresset har jag nog fått ärva, för jag gillar skarpt den här typen av film. Och just denna var otroligt stark och rörande!

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen för att sova lite. Jag hoppas bara att min son får göra detsamma. Helst hela natten. Undrar om inte han är på väg att bli sjuk, han har hostat jättemycket idag och ikväll var han alldeles hes i lilla halsen. Men vi får hoppas att det vänder, kanske är han riktigt piggelin imorgon och hostan som bortblåst. Det får vi hålla tummarna för i alla fall, så att vi kan grilla och umgås på Visjövägen och besöka majbrasan imorgon!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam