fredag 27 april 2012

Shopping i Käälmäär

IMG_0961

Idag blidde det en tur till Kalmar för oss. Först ut frukost på Subway och sen en sväng på Ikea. Varken sambon eller Liam kan sova när det är ljust i sovrummet (det kan däremot jag, vaknar inte ens om de så skulle spränga uthuset) så några rullgardiner fick följa med hem. Och så lite annat smått och gott, det är ju inte lätt att komma ut tomhänt från det där varuhuset. Kikade på parasoll och snygga blomlådor till balkongen också, men det får bli nästa löning. Lagom till sommarvärmen som närmar sig för varje vecka.

Liam är alldeles slut efter vår lilla utflykt och ligger nu och tar igen sig i soffan. Tror dock inte det blir så långvarigt för snart kommer morbror och mormor och hälsar på, då blir det fart på honom!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam