tisdag 24 april 2012

Godmorgon tisdag!

IMG_0931

Det är en riktigt god tisdag idag faktiskt, solen skiner och både Liam och jag vaknade på rätt sida idag. Och det bästa av allt var att han inte lämnat sitt rum innan klockan ringde vid åtta, han låg snällt kvar i sängen. Progress!

Just nu i skrivande stund sitter vi och äter frukost, Min gladfis njuter för fulla muggar av sina grrrrraaoow-cornflakes och prickigkorvmacka. Strax blir det tandborstning och påklädning innan det är dags att promenixa bort till dagis!

1 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Härligt....
Ha en underbar dag/Kram från mig i Vårsolen :)

Psst...Vet inte om mina mail fungerar,hoppas du fått det sista tjejjen hihi,fick ju min mail kapad tyvärr & flera har inte fått mina mail,vet inte hur det blivit :(
Men hör gärna av dig bara om än lite kort ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam