fredag 6 april 2012

Långfredagen

Klockan två i eftermiddags var vi framme hos Liams farmor för att umgås och äta god påskmiddag. Hon hade lagat fläskfilégryta och till efterrätt blev det tårta som Lisa bakat. Liam var som galen i fasters tårta, han åt och åt och åt, så den var verkligen godkänd! En massa bus och lek hann vi också med emellan all mat. Liam fick nya sandlådeleksaker som vi tog med oss ut för att inviga på lekplatsen. Så donade hann med sin leksakslåda inomhus och ritade fina teckningar också!

Efteråt åkte vi till Broakulla för att lämna av Liam. Vi ska dit på påskmiddag imorgon så han ska sova över där i natt. Han var alldeles till sig när vi kom dit, drog fram alla sina leksaker och skämdes bort med kanelbullar och saft! Simon och jag fick stora kramar och massa pussar innan vi skulle åka hemåt, sen sprang han iväg glad i hågen. Inte brydde han sig om att vi skulle åka, han har ju alltid så roligt hos gammelmormor och bonusgammelmorfar!

Och förresten.. GRATTIS lillebror på din 22-årsdag!

IMG_0326IMG_0356IMG_0357IMG_0343IMG_0351IMG_0306

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam